Despre noi

Firma SC West Tech Diesel SRL a intrat pe piata de piese reconditionate din Romania inca din anul 2008, avand în spate experienta germana in servicii de reconditionari injectoare si turbosuflante.

Societatea noastra a fost infiintata avand ca obiectiv principal reconditionarea si vanzarea injectoarelor common rail diesel cat si a turbosuflantelor de supraalimentare pentru motoare Diesel.

 

Misiune

Activitatea noastra incepe cu seriozitatea, respectul si profesionalismul acordat fiecarui client interesat de calitate, combinate cu know-how-ul si tehnologia de cea mai noua generatie. 

repararea si inretinerea componentelor flotelor de autoutilitare pentru firmele de distributie marfa si transport persoane.. In continuare ne consolidam prezenta pe partea de reparatie pentru injectoare, pompe si turbosuflante de utilaje agricole si utilaje de constructii. 

Urmarind tinte clare in fiecare zi, reusim sa satisfacem cele mai acerbe astept─âri ale clientilor nostri, rezultand intr-o situatie evidenta de castig pentru toate partile implicate.

 

Viziune

Focusul nostru este orientat pe satisfactie a partilor implicate. Pentru a atinge acest punct major ne propunem sa respectam urmatorii pasi: 

- rezolvarea rapida si precisa a lucrarilor solicitate de client

- indrumarea corecta si coerenta a clientului spre un final satisfacator

- consolidarea permanenta a relatiilor de afaceri

- inspiratie si educare continua in domeniul de activitate